Brannalarm

Levering og montering av brannalarmanlegg til landbruk-, private- og næringsbygg tilbys av oss. Vi tilbyr også årskontroll av disse anleggene. Mer informasjon finnes på Elotec sine sider.

es_801_loop_512.png
 

Dataservice

Vi tilbyr leveranse, vedlikehold, konfigurasjon, drift og service av servere, datamaskiner, nettbrett og mobiltelefoner til både bedrifter og private.

 

Datanettverk

Kabling av strukturerte datanettverk til små og store bedrifter. Vi leverer også nettverkselektronikken du måtte trenge til ditt nettverk.

 

Kameraovervåking

Kameraovervåking til gårdsbruk og til bedrifter kan du få levert av oss. Vi benytter blant annet utstyr fra Elotec, Vivotek og programvare fra Milestone.

Kontrollenhet.png
 

Fiber

Vi har fiberskjøtemaskin og installerer fiber i FTH(fiber til hjemmet) på oppdrag fra fiberutbyggere. Vil tilbyr også legging og skjøting av fiber på oppdrag fra entreprenører og private.

fiberkabel.jpg
 

Solcelleanlegg 12v

Solcelleanlegg har utviklet seg mye de siste årene.Vi leverer og monterer 12v solcelleanlegg. Dette egner seg veldig bra blant annet til strømgjerder eller på hytta, der det er langt fra nettstasjon. Det finnes mange forskjellige solcellepakker avhengig av ditt behov. På større anlegg kan man ved hjelp av invertere og store batteribanker drifte hus/hytte med 230V.

Du kan også søke om å få støtte fra Enova ved installering av solcelleanlegg.

solcelleanlegg.jpg